27/09/2012

Nena, enllustra'm l'uniforme!

2 min

Publica l'ARA que l'Asociación de Militares Españoles (no en tradueixo el nom per no cometre alta traïció) ha volgut aportar el seu punt de vista sobre la situació preindependent que es viu a Catalunya. "Si algú s'atreveix a posar en dubte la integritat territorial d'Espanya, l'exèrcit haurà d'actuar", han deixat dit. I "actuar" no vol dir precisament representar Les set cabretes i el llop legionari . A més a més, adverteixen que les institucions catalanes hauran de respondre "davant dels tribunals en l'àmbit de la jurisdicció castrense".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

A risc de significar-me i d'exposar-me que em vinguin a fer un García Lorca, diré que per al militar ultra són molt durs els temps de pau i de democràcia. Sí, sí. Pots anar a Bòsnia en missió humanitària, però les missions humanitàries no omplen el militar ultra com les missions per garantir la Constitució. Són el mateix que practicar-se l'autosatisfacció sexual quan no tens un meublé a prop. No es pot comparar.

Però ara gràcies a les províncies insurrectes tot serà diferent... Entenc molt bé l'excitació que els deu produir poder fer servir tots aquests tancs, tota aquesta artilleria pesada que tant cara li costa al Regne de Joan Carles i que ara només surt de l'hangar el dia de les forces armades... Poder entrar de nou a Barcelona per la Diagonal i tancar els insurrectes a dins del camp del Barça... Afusellar (sempre després d'un judici militar just) en Mas, en Junqueras, en Bosch, en Tardà, en Laporta, Joana Ortega, Montserrat Tura i Joan Herrera (però, aquest, no per independentista, sinó per ecològic). Confiscar els productes de la cadena de basars xinesos anomenada Abundant per no tenir el nom en espanyol... Des del 23-F que els militars ultres espanyols no vivien aquesta segona joventut, aquesta revifalla, aquesta primavera...

stats