Publicitat
Publicitat

ELS CROMOS

Els cromos: Lluís Llach, Santi Santamaria, Alícia Sánchez Camacho, Falangistes

Lluís Llach. El cantant de Verges, en el seu procés de reinvenció després d'abandonar els escenaris el 2007, ja té a punt el seu debut... com a escriptor! Aviat sortirà la seva primera novel·la.

Santi Santamaria. Per primer cop sense el seu creador, demà El Racó de Can Fabes celebra el seu anual sopar solidari, amb el qual es recapten fons per a una ONG. En aquesta ocasió es fa a Sant Esteve de Palautordera, a la carpa del Circ Cric, i l'entitat beneficiària és Camins, que desenvolupa projectes d'ajut a Ruanda.

Alícia Sánchez-Camacho. Al míting d'ahir del PP a Cerdanyola del Vallès, a l'inici del seu parlament, un assistent al públic va dedicar un sonor "guapa!" a la líder del partit a Catalunya. L'al·ludida no va dubtar en la resposta: "Molt bé, perquè en aquest partit, com tots sabeu, diem les veritats".

Falangistes. Una vintena de seguidors de la Falange Española y de las JONS van manifestar-se ahir a la tarda davant la seu d'Òmnium Cultural a Barcelona. Al final, però, a la cita hi havia més ciutadans contraris a la convocatòria. Els independentistes van ofegar les proclames feixistes amb el càntic d'Els segadors. Els antiavalots dels Mossos d'Esquadra van tallar el trànsit i van evitar el contacte entre els dos grups.

Riure, malgrat tot

Més continguts de