12/05/2012

Oblidarem Mourinho

1 min

De les amistats, dels vells mestres, dels companys de feina, dels familiars, quan queden enrere, el millor és quedar-se amb la part bona i esborrar-ne les arestes, que sempre hi són. No val la pena fer-se mala sang.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

De l'Europa comuna que hem construït durant dècades, el millor és la pau entre França i Alemanya. El millor és que Hollande, el mateix dia que passi a ser oficialment president, el primer que farà serà visitar Merkel. És això el que passarà a la història, no les divergències sobre com afrontar la crisi.

De l'etapa Guardiola al capdavant del Barça que ara s'acaba no ens en falten, de bons moments. Ens acompanyaran tota la vida. En canvi, farem molt bé de convertir en una ombra desdibuixada aquell rival tan desagradable. Es deia Mourinho?

Dels indignats , que després d'un any de néixer avui tornen al carrer, n'hem d'agafar la sincera voluntat de canvi i fer creu i ratlla de les violències i les demagògies.

De la Barcelona dels grans esdeveniments ens hem de quedar amb la ciutat neta, oberta al mar, endreçada i feliç dels Jocs Olímpics, dels quals ara fa 20 anys, i ni pensar en aquell Fòrum tan estantís.

I de la Catalunya d'avui, amb els anys, no en recordarem l'ofec financer ni les retallades, sinó l'empenta cívica, la creativitat en tots els camps i sobretot l'afany de llibertat.

stats