11/12/2012

Rosita, engega la tele...!

2 min

Rosita? Sóc jo, nena. Com que qui és jo? Jo, la Paquita, qui vols que sigui? Què fas? ¿Ja tens el teu home arreglat? I l'ocell també? Bueno, això és bo, me n'alegro. Què vols dir que et parlo amb Rin tin tín? No, no t'estic donant per la banda, Rosita, Déu me'n guard.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Res, jo ara me n'anava a pagar els difunts i he dit calla, trucaràs a la Rosita aviam si necessita que li vagi a buscar el Sintrom a la farmàcia. ¿Vols algun recado? Sí, nena, t'he enviat un privat pel Twitter però m'has ignorat. Doncs no res, no volia. Avisar-te que al 3/24 donaven el prèmit Nobel de la pau, per si ho volies veure. Sí, dona, sí, això era després de la Melero. La Melero s'acaba a la una més o menos. Sí, dona, jo no canvio fins que no s'acaba la Melero. Acabàramos. És molt maca i molt intel·ligenta.

En total. Que donaven el prèmit Nobel de la pau... Quina gràcia, nena, fixa't tu. I l'hi donaven a Europa. Mira, pots comptar per què? Perquè no deuen haver trobat cap indígena d'aquells que el guanyen sempre. No devien tenir cap Rigoberta Menchú a mà o algun xino o algun lama. No! Res d'honorífic! Et donen una bona picossada de calés. Sí, mira. És el que jo dic. Els poden fer servir per rescatar Espanya o Grècia i així la doneta aquesta d'Alemània no gasta tant...

Qui l'ha recollit? En Rajoy hi era, només et dic això. I l'homenet francès també. El que no hi ha anat és l'inglès, el Cameron, aquest no hi ha anat, perquè ells són de conduir al revés i de no tenir euros. Però, d'allò. El recullen ells i figura que és per a tots els europeus. Què? Ai, que ets boja! Sí, fill, sí. Al Vidal-Quadras també l'hi han donat. I a aquell, a l'Alamán Castro. Són tan europeus com tu i com jo, Rosita.

Doncs mira, nena, és el que jo dic. El Nobel que deu fer il·lusió és el de literatura o el de física. Però que li donin el de la pau a Europa no està mal. Pitjor hauria sigut que li donessin el d'economia.

stats