Publicitat
Publicitat

ELS CROMOS

Els cromos: Ximo Puig, Pep Guardiola, Jaime García-Legaz

XIMO PUIG L'endemà de sortir escollit secretari general dels socialistes valencians, el nou líder del PSPV va partir una lipotímia. Els seus companys de partit van apressar-se a atendre'l. Sort que era a prop Leire Pajín, exministra de Sanitat. Nervis congressuals al límit.

PEP GUARDIOLA L'entrenador del Barça va trigar prop de mitja hora a comparèixer davant la premsa després del partit de dissabte contra l'Athletic. Es va entretenir a xerrar amb el tècnic de l'equip contrari, l'argentí Marcelo Bielsa. L'última vegada que tots dos van oblidar-se del temps parlant de futbol va ser a Rosario. Guardiola el va anar a veure i s'hi van passar 11 hores!

JAIME GARCÍA-LEGAZ El secretari d'estat de Comerç ha viatjat a Las Vegas aquest cap de setmana, en què Barcelona i Madrid han intentat seduir -la primera amb més condicionants que la segona- el magnat Sheldon Adelson per Eurovegas. En la delegació catalana encapçalada pel conseller Lluís Recoder hi havia certa expectació sobre la seva neutralitat en el procés.

Riure, malgrat tot

Més continguts de