18/05/2021

"Caçar gamusinos"

2 min

Esquerra i Junts han enviat als mitjans un document que explica els pactes als quals es comprometen perquè no haguem de tirar el barret al foc. D’entre tot el que faran m’esponja el cor, però molt, aquest punt: “Semestralment es realitzarà una Reunió de Monitorització de l’Acord (RMA). Aquesta RMA es realitzarà amb caràcter intensiu durant un cap de setmana amb la participació de totes les persones membres del consell executiu del Govern, les presidències i portaveus parlamentaris d’ERC i Junts, així com dos participants designats pels respectius partits socis de govern”. Gràcies, Javhè. Faran convivències! Com a les grans multinacionals.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Suplico al futur president que m’hi deixi anar (com a participant designat). Sempre m’havia fet una il·lusió bàrbara fer paintball i em sembla que faré un bon paper. Ho donaré tot disparant. Diria que el millor jugador d’aquesta disciplina és en Canadell, però jo m’hi deixaré l’armilla. Més por em fa el joc aquell que també se sol fer i que consisteix a deixar-se caure, com a mostra de confiança, perquè els altres participants t’agafin. Vaticino algun accident involuntari, tret que els grups estiguin molt barrejats. Després dels macarrons i la carn arrebossada, hi haurà la xerrada motivadora del Victor Kuppers, i, ja de nit, tocarà el foc de camp i el joc de “veritat, acció o petó”. Aquí hi haurà sorpreses i, qui sap...? Potser es crea una nova parella. De parelles no afins políticament ja n’hem vist, al Parlament.

De matinada, un cop a dins del sac, els més trapelles aniran a despertar els altres amb la promesa d’anar a “caçar gamusinos”. I l’endemà, lleganyosos, mentre cantem L’hora dels adéus pensarem que sí, que hi ha govern, que som amics.

Empar Moliner és escriptora

stats