06/10/2011

El club de la comèdia

2 min

Benvinguts a l'humor en estat pur. Passin i frueixin de la riallada que brolla natural des de dins mateix de les fonts on es fabrica la hilaritat total.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Obre l'espectacle el gran Alfredo, un clàssic dels escenaris. També conegut com "Alfredo el suïcida" o bé " Alfredo con dos cojones ", aquest totterreny de l'humor va deixar-se la pell per ser candidat d'un partit al qual les enquestes donen el pitjor resultat de la història. I la cosa encara té més mèrit perquè l'Alfredo ha estat un dels membres més destacats del govern que ha deixat la situació al punt precís perquè les enquestes li donin el pitjor resultat de la història. L'Alfredo ofereix al seu distingit públic el número titulat Jo passava per allà, vaig veure-hi llum i hi vaig entrar . Consisteix a criticar les "polítiques d'ajust" del govern al qual ell va formar part, desautoritzar qui encara és president del govern del qual ell va formar part i denunciar la situació que ens ha deixat el govern del qual ell ha format part. Com veu, molt de la broma, l'Alfredo. Vaja, és que l'escoltes cinc minuts i et rebolques per terra com una croqueta.

La següent actuació és la de la Carme. Desapareguda en combat durant els últims quatre anys, ara es veu que ha retrobat el camí de casa, cosa que ens alegra perquè ens pensàvem que li havia passat alguna cosa. L'hem recuperat en plena forma i els seus acudits mantenen aquella frescor que ens provoca una caiguda de llàgrimes com gambes de Palamós. En destaco aquell que diu que va una que és en un govern i que denuncia les retallades que ha de fer un altre govern seguint el mandat inexcusable del govern al qual ella mateixa pertany. In-su-pe-ra-ble!!! Perdó, he dit insuperable? Nooor !!! Monti el Jovial ho supera dient que vol ser senador, però sense presentar-se a les eleccions!!! I sap què fa més gràcia de tot plegat? Que a cap dels tres no se'ls escapa el riure ni res.

stats