09/10/2015

Guia per detectar els autèntics antisistema

1 min
conferència cup

Veig, allà i aquí, intents de desacreditar la CUP com a antisistema. Van passar de 3 a 10 diputats, tenen una representació semblant a la del PP, són decisius en el procés, han sigut coherents. I això fa ràbia.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Trobo que antisistema són Bárcenas o Millet, dos lladres que minen la fe en el sistema. Antisistema és la comptabilitat sencera del PP, tots els seus casos de corrupció sistèmics. Antisistema és el TC, un tribunal injust per definició, perquè està al servei d’un partit. Antisistema és Jordi Pujol Ferrusola. Antisistema són els negocis de Florentino com el del Castor, blindats amb indemnitzacions indignes. Antisistema és haver estafat avis i àvies amb preferents. Antisistema és permetre que creixi la pobresa infantil. Antisistema és deixar gent sense casa mentre els bancs reben rescats públics milionaris. Antisistema és que bancs rescatats s’hagin venut les hipoteques a fons voltor. Antisistema és el control d’uns mitjans de comunicació escanyats per generar altaveus servils fins al patetisme. Antisistema és la taxa d’atur. Antisistema són les tanques de Melilla. Antisistema és el calvari que ha passat Ester Quintana. Antisistema són les comissions. Antisistema és mantenir uns CIES on no tenir papers és un delicte. Antisistema és la precarietat com a mètode. Antisistema és que els rics hagin doblat la fortuna en els anys de crisi. Antisistema és vetar que Catalunya pugui aplicar el decret de pobresa energètica.

I avui lamento que l’article sigui curt, perquè podria continuar un parell d’hores. Vull creure que en l’estat propi crearem les bases d’un nou sistema que garanteixi vides dignes des de la justícia social. Només així el viatge paga la pena.

stats