13/10/2015

El món al revés

1 min

En Pep Florolos va anar a la final de la Champions amb una samarreta del Barça i una estelada. Una senyora anomenada Anna Bordiugova, del comitè d’ètica de la UEFA (que podria dir-se Gürtel o Millet), va veure la bandera d’en Pep i uns quants milers més i va elaborar un informe. Aquesta ciutadana ucraïnesa, que ni era al camp ni va veure el partit per TV, va denunciar la “presència massiva de banderes estelades” i “la constant entonació de càntics favorables a la independència”. Resultat? 30.000 euros de multa per al Barça.

L’Adolf Florolos va passejar dilluns per BCN diverses banderes espanyoles “no constitucionals”, va amenaçar i insultar públicament un periodista, va incitar a la violència i va fer crides al cop d’estat. Resultat? Avui l’Adolf és a casa seva amb la satisfacció d’haver sortit als diaris. I sap per què? Sí, sí que ho sap però no ho pot dir perquè encara vindrà la policia a casa seva en aplicació de la llei aquesta que el ministre de l’Interior aplica a conveniència.

El 9-N en Pep Florolos va dipositar el seu vot en una urna de cartró. Un any després, veu com declaren en qualitat d’imputats president, vicepresidenta i una consellera del Govern que va organitzar el que Madrit (concepte) va qualificar de costellada. I recorda com l’oposició de la fiscalia va ser tal que el Gobierno va fer dimitir el fiscal general de l’Estat. En canvi l’Adolf Florolos, envoltat de simbologia poc democràtica, abans-d’ahir va emetre crits enviant a la cambra de gas un president elegit democràticament.

Resultat de tot plegat? Marededeusenyor!!!

stats