13/01/2011

"El sexe mou el món"

3 min
Contacte, Rottenmeier

Avui el dia és borrós: m'he deixat les lents de contacte a casa. Hem quedat a les onze. Mentre espero, enfoco i desenfoco. Sento el meu nom però no veig ningú fins que darrere meu intueixo uns ulls que m'espien: un cap s'esmuny per la porta del Bon Sarri com un cigró al marge de la sopa: Bibiana, sóc aquí! Contacte fresc i immediat: la Thais Villas esquitxa entusiasme.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Cor i cos agitat.

10 passes enllà, una inspecció més acurada: ulleres de pasta -marca dels seu llinatge-; pentinat à la garçon -acabat d'estrenar-; cor i cos agitat -complexió crispada-. La Thais té pinta de bibliotecària chic de butxaca. Petita però matona ? Petita sí, i amb el canvi de numeració de sabates encara més: ara faig un 35. Matona ? A mi les coses, en general, em fan molta por. Doncs se't veu molt llançada? Perquè quan és l'hora, empasso saliva i m'hi poso. Ets ambiciosa? No; no em prenc gaire seriosament. On t'agradaria arribar? Jo vull estar de vacances permanentment. I si això no pot ser? Doncs ser redactora de Mujeres Ricas . I ser dona rica sense haver de redactar? Compro: estaria bé no haver de preocupar-se de com es diuen les coses. Riu, cargola la parpella esquerra i treu els llavis com si em xuclés. Què tens de propietat? Una moto de 50 i aparcada.

Refinada i coherent.

Alegre i lleugera. Agitada i infatigable: la Thais és com una vedet de vitrina que fa malabarismes còmics amb les paraules. És ràpida i punyent: una Rottenmeier glamurosa que explota la seva vena més sexual. Sempre a punt amb talons i fuet? És per supervivència. A base de cops de baqueta als dits has aconseguit enamorar el Wyoming; acabarà caient? Podria caure. És un paio brillant, és únic i té un do. I què tal fa els petons el Ridao? Va ser una cosa molt innocent. No està saturat el mercat de reporteres que van de bombes sexuals? Sí, tens raó; el sexe mou el món. Però que consti que a El intermedio no hi ha ningú que faci més d'una 85 de pit. Lletra clara i endavant!

Un parell de pits.

La Thais ara és menuda i reduïda, però anys enrere havia estat exuberant: pit, cul i cuixa generosa. Jo havia fet una 95! Què va passar? Que em vaig quedar 2 anys a l'atur i els nervis em van tancar l'estómac. Se'm van corcar les dents i em van caure els cabells. Vaig perdre 12 quilos i no els he tornat a recuperar. T'agradaria tornar a tenir corbes? No, ja estic bé així. Et miren diferent ara? La veritat és que un parell de pits obren moltes portes. A la vida, ets tan sexual com a la tele? No! Jo no en tinc ni idea de lligar! Els guapos de seguida lliguen i els lletjos han de ser simpàtics, divertits i graciosos. Això és una feinada.

Adéu siau.

Tu ets de Fraga: t'ha marcat néixer en terra de ningú per arribar a ser algú? Segurament: et fa més oberta. En què t'expresses millor, en català o en castellà? En fragatí, que és la meva llengua. Quina diferència hi ha entre fer tele a Madrid o Barcelona? Allò d'allà és de veritat. Allà t'hi jugues el pa cada dia. Si el número no quadra, adéu siau! Et veus fent sempre tele? No, no és recomanable. La tele s'ha de deixar perquè és massa estressant. Jo una vegada em vaig haver de prendre un orfidal i vaig pensar: Aquest bé de Déu no el vull per a mi. De fet, sovint em pregunto: Això que fem, de què serveix?

stats