País Valencià 21/10/2020

À Punt estrena informatiu comarcal per oferir "notícies de poblacions més petites i històries humanes"

El telenotícies durarà 30 minuts i s’emetrà de dilluns a divendres a les 20.30 h

Daniel Martín
1 min
La periodista i nova presentadora del NTC Comarques d'À Punt, Carmen Bort

ValènciaÀ Punt estrenarà el 26 d’octubre NTC Comarques, un nou telenotícies amb què la cadena valenciana completarà una graella que ja compta amb tres programes informatius, al matí, al migdia i a la nit.

NTC Comarques tindrà una durada de trenta minuts, s’emetrà de dilluns a divendres a les 20.30 h i el presentarà la periodista Carmen Bort. L’actualitat continuarà a la cadena valenciana a les 21 h i fins a les 22 amb NTC Nit, que continuarà incloent la informació autonòmica, estatal, internacional, esportiva i meteorològica.

Segons la cadena, el nou programa permetrà donar visibilitat a "notícies de poblacions més petites i històries humanes". A més, suposarà complir amb un dels seus principis fundacionals de la cadena com són "el servei públic" i la informació de "proximitat".

El nou programa també permetrà al canal eixamplar la durada d’un dels continguts de més audiència de la corporació com són els informatius. En concret, al setembre l’informatiu del migdia va registrar 94.000 espectadors de mitjana, gairebé una cinquena part dels 572.000 ciutadans que cada dia es van connectar a alguna de les emissions del canal. L'emissió més vista del mes es va produir el divendres 25, quan NTC Migdia va assolir "una quota de pantalla del 12,8%, amb pics que van arribar al 16,6%", un índex molt superior a la mitjana del canal, que és del del 3%.

stats