País Valencià 14/10/2013

La jutge rebutja reobrir la investigació de l'accident de metro de València

L'associació de víctimes ha anunciat que presentarà un altre recurs davant l'Audiència Provincial en els pròxims dies

Ara
1 min

ValènciaLa titular del jutjat número 21 de València ha rebutjat les al·legacions de l'associació de víctimes de l'accident de metro de València contra la negativa de reobrir la investigació de l'accident que va causar la mort de 43 persones el 3 de juliol del 2006.

La jutge Nieves Molina va desestimar els arguments de la fiscalia provincial de València, que, a instàncies de dues denúncies presentades després de l'emissió del programa 'Salvados' (La Sexta), considerava que existien noves dades i proves que no havien estat considerades en la instrucció inicial del cas.

Davant la decisió de la jutge instructora, que considerava que no existien noves proves o dades que justifiquessin la reobertura del cas, l'associació de víctimes va presentar un recurs, que també ha estat desestimat pel jutjat que porta el cas. La Fiscalia de València va criticar la decisió de la jutge i també va decidir presentar un recurs contra l'acte del jutjat que instrueix la causa.

L'associació de víctimes ha assegurat en un comunicat enviat aquest dilluns que "estan segurs que la justícia encara els pot donar una solució digna" a la seva petició de reobrir la investigació per esclarir les causes de l'accident, i per això ha anunciat que en els pròxims dies presentaran un recurs contra aquesta decisió davant l'Audiència Provincial de València.

stats