País Valencià 21/11/2012

L'alcaldessa imputada d'Alacant prefereix no valorar el suggeriment de dimissió del vicepresident Ciscar

La màxima responsable de l'ajuntament alacantí, Sonia Castedo, prefereix no dir res sobre les declaracions del número dos del govern valencià per no afegir "més morbo"

Efe
1 min

AlacantL'alcaldessa popular d'Alacant, Sonia Castedo, imputada en el cas Brugal, ha evitat valorar les paraules del vicepresident del govern valencià, José Ciscar, en les quals assegurava que si ell estigués imputat en qualsevol causa judicial "dimitiria" i deixaria "tots els seus càrrecs". Castedo ha explicat que prefereix no pronunciar-se per no "donar més morbo" a la seva situació.

En declaracions als periodistes, l'alcaldessa ha estat preguntada per les paraules de Ciscar del passat divendres que convidaven a la regidora a deixar el seu càrrec per la seva imputació en el cas Brugal. "No tinc res que declarar", ha subratllat Castedo, a qui el fiscal li atribueix tres suposats delictes en relació a les presumptes il·legalitats del Pla General d'Ordenació Urbana de la ciutat.

"No vaig a entrar en això, no vaig a donar més morbo. Treballo i tinc molts projectes per a aquesta ciutat i això és el que m'ocupa i em preocupa", ha insistit segons abans de reiterar que la seva intenció no és dimitir.

Els periodistes han preguntat a l'alcaldessa sobre aquesta qüestió perquè avui s'ha de veure les cares per primera vegada amb el vicepresident Ciscar després de les seves paraules sobre la situació judicial de Castedo. L'alcaldessa d'Alacant ha assegurat que "donarà dos petons com sempre" a José Ciscar perquè és el seu "company de partit".

stats