País Valencià 30/05/2016

El cardenal Antonio Cañizares fa ara una crida a desobeir les lleis basades en la igualtat de gènere

L'arquebisbe de València demana als poders públics evitar una legislació inspirada en la igualtat de gènere "per no anar contra l'home"

Efe
2 min
El cardenal Cañizares ahir en la missa de la festivitat del Corpus Christi.

ValènciaEl cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, ha demanat als catòlics que desobeeixin aquelles lleis que consideren injustes basades en "la ideologia més insidiosa i destructora de la humanitat de tota la història, que és la ideologia de gènere". Segons informa avui l'Arquebisbat en un comunicat, Cañizares es va expressar en aquests termes anit a la Catedral, al final de la processó del Corpus Christi.

El cardenal, que ja va ser centre de la polèmica fa uns dies per les seves manifestacions sobre "l'imperi gai" i temps enrere pels seus posicionaments sobre els refugiats, l'avortament o la unitat d'Espanya, va urgir als fidels valencians a "encarnar el projecte eucarístic en la vida quotidiana, en la família, a l'escola, a la fàbrica", la qual cosa implica "testimoniar que la realitat humana no es justifica sense referència al Creador".

Precisament, segons l'Arquebisbat valencià, "això és el que destrueix la ideologia més insidiosa i destructora de la humanitat de tota la història, que és la ideologia de gènere, que tracten d'imposar-nos poders mundials més o menys de manera solapada amb legislacions innòcues, que no cal obeir".

Sobre aquest tema, Cañizares es va referir expressament al País Valencià i va demanar "a qui correspongui" evitar "una propera legislació inspirada en aquesta mateixa ideologia per no anar contra l'home ni contra la humanitat", i va afegir: "València no es mereix això, no pot ser punta de llança en l'aplicació d'aquesta ideologia insidiosa".

"No podem sotmetre'ns a una mentalitat inspirada en el laïcisme, tampoc en la ideologia de gènere", va declarar també, doncs al seu judici "ambdues ideologies porten gradualment, de forma més o menys conscient però precisa a la restricció de la llibertat religiosa fins a promoure un menyspreu o ignorància del fet religiós".

stats