País Valencià 09/09/2021

Cinc detinguts per furtar alumini a una planta d'Alacant

El cost del material robat que es va recuperar ascendiria a més de 2.500 euros

Ara
1 min
La policia va comprovar la gravetat dels fets denunciats pels treballadors.

Cinc homes d'entre 30 i 51 anys, tots espanyols, han sigut detinguts aquest dijous a la matinada al ser sorpresos robant, presumptament, gran quantitat d'alumini en la planta de la multinacional Aludium a la ciutat d'Alacant. Es calcula que el cost del material robat que es va recuperar ascendiria a més de 2.500 euros i que els danys ocasionats per entrar al recinte de la fàbrica superarien els 200.

Fonts del cas han informat que s'investiga si el grup ha participat en altres cops similars, ja que s'han trobat diversos albarans de venda d'alumini en el vehicle dels detinguts. Segons els cossos de seguretat, els cinc homes arrestats, que tenen antecedents, estaven perfectament coordinats i disposaven de dos vehicles per poder fugir ràpidament del lloc. Un d'aquests cotxes servia per vigilar i evitar la presència policial, encara que la Policia Nacional ho va evitar detenint en primer lloc el seu ocupant, per facilitar l'operació.

L'actuació a Aludium, que a més d'Alacant té planta a Amorebieta (Biscaia) i a Castelsarrasin (França), es va desenvolupar arran de l'avís d'un vigilant de seguretat entorn de les 4.30 hores.

stats