País Valencià 16/12/2017

Una concentració a Castelló reivindicarà avui "el ple funcionament d'À Punt i la reciprocitat amb TV3"

La mobilització s'inclou en la commemoració del 85 aniversari de les 'Normes de Castelló'

Ara
1 min
Activitats que s'estan duent a terme per commemorar el 85 aniversari de les Normes de Castelló.

ValènciaAmb motiu de la commemoració del 85 aniversari de l'aprovació de les 'Normes de Castelló', la capital de la Plana acollirà aquesta tarda a les 18.00 h una concentració per reivindicar "el ple funcionament d'À Punt i la reciprocitat amb TV3 i Catalunya Ràdio". El lema de la concentració serà "Sense senyal, no sense veu: volem ja À Punt i TV3".

La jornada ha començat aquest matí a les 11.00 h a la plaça de les Aules de Castelló amb una fira de 30 d'entitats on també tindran lloc activitats com tallers de cultura popular. L'activitat clourà amb un dinar popular i l'actuació a les 16.00 h de la Rondalla Primer de Maig. Posteriorment, a les 18.00 h, tindrà lloc la concentració reivindicativa, en què participaran la Conlloga-Muixeranga de Castelló i la Muixeranga de Cullera.

Cartell de la jornada commemorativa del 85 aniversari de les Normes de Castelló.

Les entitats convocants, és a dir, Acció Cultural del País Valencià, Escola Valenciana, Acció Cultural Tirant lo Blanc, Plataforma per la Llengua, Enllaçat per la Llengua, Castelló per la Llengua i l'STEPV, han cridat a la societat castellonenca a participar de forma activa en la jornada i a reivindicar "la recuperació de tots els nostres mitjans".

La concentració d'avui té lloc al cap d'uns quants dies de l'inici d'emissions de la ràdio pública del País Valencià, en el quart aniversari del tancament de RTVV i del sisè de les emissions de TV3 i Catalunya Ràdio al País Valencià.

stats