País Valencià 04/02/2013

Posat en llibertat un conductor que va circular sota els efectes de l'alcohol i en sentit contrari a Alacant

La jutgessa que instrueix el cas ha decretat la seva posada en llibertat i la suspensió temporal del carnet de conduir fins que no acabi la investigació

Efe
1 min

AlacantLa titular del jutjat d'instrucció número 1 d'Ibi (Alacant) ha decretat la llibertat d'un conductor de 45 anys que va donar positiu en el control d'alcoholèmia el diumenge a la matinada després de circular uns 30 quilòmetres en sentit contrari per tres autovies de la província d'Alacant. Tot i la conducció temerària d'aquest home, el seu cotxe no va arribar a xocar contra cap altre vehicle.

El conductor, de nacionalitat espanyola, ha passat avui a disposició judicial i, després de prendre-li declaració, la jutgessa ha acordat la seva llibertat i la retirada temporal del permís de conduir fins que acabi la instrucció de la causa, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia valencià en un comunicat.

Segons fonts policials que han explicat el succés, el conductor va ser detectat a l'autovia A-31, molt a prop del límit amb les províncies de València i Albacete, a les 6 hores del diumenge. Després de circular per aquesta autovia, també ho va fer per la CV-80 i l'A-7 fins que va xocar contra un element de la carretera al terme municipal d'Ibi. El conductor no va patir ferides.

En el dispositiu organitzat per tractar d'interceptar el conductor, que circulava en sentit contrari, van participar diversos cotxes de la Guàrdia Civil i. Un d'ells circulava davant del kamikaze per avisar la resta de conductors de la necessitat d'apartar-se al voral per evitar un possible xoc frontal, que finalment no va ocórrer.

stats