País Valencià 21/08/2020

Petita disminució de contagis al País Valencià, que suma 457 nous positius i dues víctimes més

S'han detectat 24 brots més, tots per sota dels 20 casos

Ara
1 min
Personal sanitari realitzant proves PCR a joves que van assistir a una discoteca de Santa Pola,  recinte d'oci que hauria estat l'origen d'un brot

ValènciaLa conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat aquest divendres de la detecció de 457 nous positius de coronavirus, 28 menys que ahir. Es tracta d'una lleugera disminució després de l'important repunt registrat dijous. El nombre total de casos certificats amb proves PCR des de l'inici de la crisi sanitària al País Valencià és de 19.122.

També continuen augmentant les víctimes; aquest divendres, dues més. El total ja s’eleva a 1.495. De nou, una de les poques dades positives de la jornada és que des d'ahir s'han produït 327 altes hospitalàries, 97 més que dijous i 22.392 des de l’inici de la pandèmia.

En aquests moments, al País Valencià hi ha 3.622 casos actius (+153), 298 persones ingressades (-8) i 32 a l’UCI (-3). Pel que fa als brots, n'hi ha 24 més, quatre més que ahir. Amb tot, cap dels nous nuclis de contagi supera els 20 infectats. En total, al País Valencià hi ha 313 brots actius.

En relació amb les residències, n'hi ha 33 amb almenys un cas positiu, quatre més que ahir, tot i que la conselleria no especifica la quantitat total en cada centre. També tenen ciutadans infectats per coronavirus tres centres de menors i quatre espais que atenen persones amb diversitat funcional. La conselleria tampoc informa de la quantitat total en cadascun. Als geriàtrics aquest divendres s’han registrat 5 positius (-14), tres treballadors i tres residents.

stats