País Valencià 06/10/2020

Llibertat provisional per al setè detingut per la violació en grup d'una menor a la Vall d'Albaida

S'investiga una quinzena de persones més per la seva presumpta relació amb l'atac sexual

Ara
2 min
Un antre dels arrestats per la violació en grup d'una menor a l'Olleria, entrant als jutjats d'Ontinyent

ValènciaLa Guàrdia Civil ha detingut un home de 32 anys per la seva presumpta implicació en la violació grupal a una noia 14 anys a un municipi de la Vall d'Albaida. Aquesta actuació eleva a set el nombre d'arrestats, quatre dels quals ja són a la presó. Després de prestar declaració, el jutjat de primera instància d'Ontinyent ha acordat la llibertat provisional d'aquest setè presumpte agressor. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià, cap de les parts personades en el procediment ha sol·licitat l'ingrés a la presó del detingut.

La setmana passada ja van ser detinguts sis homes més, un d'ells menor d'edat, per un presumpte delicte d'agressió sexual, abús sexual contra la menor i omissió del deure d'impedir delictes. A mesura que avanci la instrucció del cas, que es manté secreta, s'anirà definint la conducta que s'atribueix a cadascun dels arrestats.

Entre els detinguts hi ha un menor d'edat, que ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors, mentre que el sisè arrestat –major d'edat– va quedar en llibertat després de declarar davant de la Guàrdia Civil. Més enllà dels sis arrestats, el cos armat té en el punt de mira una quinzena de persones més per la seva presumpta relació amb l'atac sexual, algunes de les quals també han declarat en seu policial.

Investiguen si la van drogar

La Guàrdia Civil investiga si els detinguts haurien drogat la víctima en el transcurs d'una festa als afores del municipi, una localitat d'uns 8.000 habitants, després de la qual s'hauria produït l'agressió sexual en grup. Aquest dissabte desenes de persones es van concentrar a les portes dels jutjats d'Ontinyent, on van ser traslladats els detinguts perquè declaressin davant del jutge del cas.

stats