País Valencià 21/03/2013

González Pons presenta una denúncia per l'acció al seu domicili d'un grup d'Afectats per la Hipoteca

Membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca van empaperar ahir la façana del domicili que el diputat del PP té a València

Efe
1 min
El vicesecretari del PP, Esteban González Pons / EFE / JUAN CARLOS CÁRDENAS

MadridEl vicesecretari d'Estudis i Programes del Partit Popular, Esteban González Pons, ha interposat una denúncia a la comissaria del Congrés després que ahir diversos membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) van anar fins al seu domicili a València per lliurar cartes en què explicaven la seva situació.

Els fets que denuncia González Pons van passar ahir, quan diverses desenes d'integrants de la PAH van anar fins al seu domicili i hi van dipositar diverses cartes en les quals els desnonats expliquen la seva situació. També van empaperar amb adhesius amb la cara de González Pons la façana del seu edifici.

Aquesta acció s'emmarca en la campanya de senyalització pública empresa per la PAH –promotora de la iniciativa legislativa popular (ILP) per modificar la llei hipotecària que tramita el Congrés– amb la qual pretenen informar els diputats dels efectes de la normativa hipotecària.

Fonts del grup parlamentari popular han confirmat que no només González Pons ha denunciat aquest fet, sinó que, a més, altres diputats del PP, que han estat objecte d'accions semblants, també han interposat denúncies en el Congrés, en considerar que es tracta d'atacs a representants de la sobirania popular. Per exemple, la també diputada valenciana del PP, Belén Juste, va ser objecte d'una acció similar de la PAH.

stats