País Valencià 30/05/2013

Fabra cancel·la el curs de lideratge polític per “austeritat”

La Generalitat Valenciana havia pagat 20.000 euros de l'erari públic en un contracte per al president valencià

Agències
1 min
Alberto Fabra el 25/05/2013 a València / ACN

ValènciaUn dia després que saltés la notícia sobre les classes de lideratge polític que rebria el president valencià Alberto Fabra, la Generalitat Valenciana ha anunciat que aquest “contracte menor” s'ha rescindit.

Segons ha informat el Consell aquest dijous, Fabra ha donat instruccions per tal que no es faci el pagament “atenent als principis d'austeritat que impulsa l'Executiu autonòmic”. El contracte amb l'entrenador de tècniques de desenvolupament personal era de 20.000 euros.

Les declaracions contrasten amb les del vicepresident i portaveu del govern valencià, José Ciscar, que quan se li ha preguntat aquest mateix dijous si hi ha contradicció entre les despeses del contracte i les polítiques d'austeritat, ha insistit que "redunda en benefici de la societat".

Císcar ha considerat també -abans de saber que el contracte es rescindiria- que respon a l'“autoexigència” de Fabra.

Segons ha informat elConsell, Fabra ha donat instruccions per a que no es faci el pagament“atenent als principis d'austeritat que impulsa l'Executiuautonòmic”. El contracte amb l'entrenador de tècniques dedesenvolupament personal era de 20.000 euros.

Les declaracionscontrasten amb les del vicepresident i portaveu del govern valencià,José Ciscar, que quan se li ha preguntat aquest mateix dijous si hiha contradicció entre les despeses del contracte i les polítiquesd'austeritat, Císcar ha insistit que "redunda en benefici de lasocietat".

Císcar ha considerattambé abans de saber que el contracte es rescindiria que respon al'“autoexigència” de Fabra.

stats