País Valencià 19/08/2021

Les falles tornen als carrers de València un any i mig després

S'inicia el trasllat dels monuments que seran cremats la nit del 5 de setembre

Ara
1 min
Trasllat als carrers de la ciutat de València de les falles que no van poder cremar-se l'any 2020 a causa de la pandèmia i que enguany seran incinerades la nit del 5 de setembre

ValènciaUn any i mig després, les falles del 2020 tornen aquest dijous als carrers de València i abandonen les instal·lacions de Fira de València, on han estat emmagatzemades des d'aleshores. S'inicia així la preparació d'una celebració especial de la festa que tindrà lloc de l'1 al 5 de setembre. Es tracta d'una edició extraordinària, que només comptarà amb un pocs actes i amb nombroses restriccions, ateses les mesures sanitàries que imposa la pandèmia de coronavirus. Hi haurà la tradicional ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats i la simbòlica cremà dels monuments. Per contra, no es dispararan les mascletaes ni els castells de focs artificials als punts més emblemàtics de la ciutat per evitar les aglomeracions de persones. A més, en els actes que se celebren a l'aire lliure caldrà utilitzar la mascareta de manera obligatòria.

Inici trasllat dels monuments de les Falles

A diferència de la ciutat de València, molts municipis de la província de València han decidit suspendre la celebració de les Falles. També ho han fet a Alacant i Castelló de la Plana, que aquest 2021 tampoc organitzaran les Fogueres ni la Magdalena.

Trasllat als carrers de la ciutat de València de les falles que no van poder cremar-se l'any 2020 a causa de la pandèmia i que enguany seran incinerades la nit del 5 de setembre.
stats