País Valencià 22/04/2013

La fiscalia investigarà la campanya dels joves del PP de Castelló contra l'"adoctrinament a les aules"

El Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià va denunciar la campanya 'Que no te líen' per ser contrària a la "legislació vigent"

Ara
1 min

ValènciaEl Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV) ha anunciat que la fiscalia ha admès la seva denúncia contra la campanya de les joventuts del PP de Castelló que encoratjava a denunciar els casos d'"adoctrinament a les aules". El sindicat explica que la fiscalia de València investigarà la campanya 'Me quieren adoctrinar, que no te líen' després que s'hagin incoat les diligències d'investigació penal i s'hagi designat un fiscal instructor perquè investigue els fets.

El STEPV va denunciar la campanya engegada per les Noves Generacions de Castelló per ser contrària "a la legislació vigent". El sindicat va expressar en un comnunicat el passat mes de març que aquesta campanya era "pròpia d'organitzacions antidemocràtiques i feixistes que, sota denúncies falses, pretén coaccionar el professorat i atacar els principis constitucionals i les llibertats democràtiques".

Cal recordar que la campanya 'Me quieren adoctrinar, que no te líen' posava a l'abast dels joves una pàgina web per poder denunciar casos de presumpte "adoctrinament". Segons va explicar l'organització juvenil en un comunicat enviat als mitjans de comunicació, a la província de Castelló "existeixen casos en els quals es fa un ús inadequat de la llibertat de càtedra atemptant contra un model educatiu neutre i imparcial".

stats