País Valencià 12/01/2022

Investiguen la possible violació en grup a una dona al municipi valencià de Mislata

L'agressió l'haurien comès entre quatre i sis homes, encara no identificats per la policia

Daniel Martín
1 min
Una jove sosté un full amb una consigna contra la violència masclista i la violació en grup a Callosa d’en Sarrià

ValènciaLa Policia Nacional investiga la possible violació en grup a una dona de 39 anys amb discapacitat psíquica el 3 de gener en un descampat del municipi valencià de Mislata (Horta). L'agressió sexual l'haurien comès entre quatre i sis homes, encara no identificats pels agents de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) de València, que fins ara no han fet cap detenció segons han confirmat a l'ARA fonts policials.

La possible violació l'ha fet pública aquest dimecres el diari Levante, que explica que la dona ja hauria patit abusos sexuals en diferents ocasions d'un dels ara denunciats, encara que mai havia interposat una denúncia per por a possibles represàlies. En aquests casos, i segons la dona, els atacs sexuals s'haurien produït just quan el seu company sentimental s'absentava del lloc on viuen, un infrahabitatge, circumstància que l'agressor aprofitava per cometre els abusos. 

La possible violació en grup a la dona de Mislata es produeix pocs mesos després que a l'octubre la Policia Nacional detingués a València dos nois, de 19 i 20 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual amb penetració. Se'ls acusa d'haver violat una dona al domicili d'un d'ells i d'haver gravat l'agressió per amenaçar la víctima dient-li que si els denunciava difondrien les imatges a les xarxes socials.

El gener del 2021 tres menors també van ser ingressats en un centre d'internament després d'haver agredit sexualment una noia de 15 anys en un municipi de la Ribera Alta o la Ribera Baixa (la Policia Nacional va rebutjar detallar en quina de les dues comarques per preservar la identitat de la noia).

stats