Mor una altra de les menors ferides en l'accident d'un castell inflable a Mislata

La policia investiga què va fallar perquè la instal·lació s'enlairés amb una ràfega de vent

Daniel Martín
1 min
Diversos agents investiguen el castell inflable accidentat a Mislata

ValènciaSegona víctima mortal per l'accident en un castell inflable al municipi valencià de Mislata. Una de les menors ferides greus, de 8 anys, va morir el dimecres de la setmana passada i ahir diumenge va morir una altra nena de 4 anys, segons ha informat l'Ajuntament d'aquesta població de la comarca de l'Horta, que ha decretat tres dies de dol i ha expressat el condol a la família.

Les dues defuncions s'han produït per les ferides patides després que el castell inflable s'aixequés uns quants metres per una ràfega de vent i arrossegués els nens, que van caure violentament contra terra. En l'accident van resultar ferits set menors més, que van rebre assistència hospitalària, encara que ja no queda cap ingressat.

Piulada Ajuntament Mislata

L'Ajuntament de Mislata ha informat que es continuen practicant diligències policials i que es manté oberta la investigació del cos especial de la Policia Científica per aclarir els fets i determinar les responsabilitats, si n'hi hagués, de l'empresa de muntatge de la fira. En concret, s'investiguen les circumstàncies de l'accident per esbrinar si es tracta d'una imprudència o d'una errada en l'ancoratge de la instal·lació lúdica.

stats