País Valencià 31/12/2013

El Palau de les Arts de València suspèn les representacions de febrer per motius de seguretat

La decisió de suspendre l'òpera 'Manon Lescaut' s'ha pres després que dijous passat part de la façana del coliseu es desprengués per les fortes ratxes de vent

Europa Press
1 min

ValènciaEl Palau de les Arts Reina Sofia ha cancel·lat les representacions de l'òpera 'Manon Lescaut', de Giacomo Puccini, programades els dies 1, 4, 7, 9, 12, 15 i 18 de febrer, per motius de seguretat després dels despreniments de part del revestiment ceràmic de la façana del coliseu valencià que es van produir dijous passat per causa de les fortes ratxes de vent.

El centre ha assenyalat en un comunicat que s'"ha vist obligat a adoptar aquesta decisió per motius de seguretat" i ha explicat que reprendrà la seva programació lírica i simfònica quan hi hagi garantia total de seguretat per al públic. El Palau de les Arts explica en el comunicat que informarà en breu del procediment per al reemborsament de l'import corresponent als abonats i afectats per la compra de localitats per a aquesta producció.

El madrileny Plácido Domingo era l'encarregat de dirigir aquest drama líric en tres actes, que arriba a València en una producció del Teatro Regio di Parma i de la qual Stephen Medcalf era el responsable de la posada en escena.

Es tracta del segon muntatge que el director britànic estava a punt d'estrenar a València després de l'èxit de públic i crítica aconseguit la temporada passada amb la seva versió conceptual i simbolista de 'Die Zauberflöte' [La flauta màgica], de Mozart.

stats