País Valencià 14/12/2017

La jutge demana que s'identifiquin les persones que van assetjar la vicepresidenta del govern valencià

La fiscalia va denunciar els fets per un delicte lleu d'amenaces a Mónica Oltra

Ara / Acn
1 min
Una imatge de l'assetjament a la vivenda de la vicepresidenta del govern valencià, Mónica Oltra

ValènciaEl jutjat de primera instància i d'instrucció número sis de Llíria (Camp de Túria) ha obert el procediment judicial per les concentracions i amenaces que van realitzar militants del partit d'extrema dreta España 2000 davant del domicili de la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, al mes d'octubre.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJPV), el jutjat, després de rebre la denúncia de la fiscalia per un presumpte delicte lleu d'amenaces, va sol·licitar que s'identifiquessin les persones que van participar en la protesta, ja que a la denúncia només se citava directament el dirigent d'España 2000, José Luis Roberto.

La jutge considera que els fets denunciats s'enquadren en l'article 171.7 del Codi Penal, que només poden ser perseguits mitjançant denúncia de la persona ofesa o del seu representant legal, tal com ha passat en el cas de la vicepresidenta valenciana.

El Tribunal Superior de Justícia del País Valencià ha informat que en tractar-se d'un delicte lleu, el judici se celebrarà al mateix jutjat d'instrucció sense necessitat de realitzar una investigació.

stats