País Valencià 26/03/2021

Ruth Merino, nova portaveu de Ciutadans al País Valencià

Els 18 diputats han donat suport a la decisió de la direcció estatal d'elegir la fins ara síndica adjunta com a substituta de Toni Cantó

Ara
2 min
La nova portaveu de Ciutadans a les Corts Valencianes, Ruth Merino

ValènciaLa fins ara portaveu adjunta de Ciutadans a les Corts Valencianes, Ruth Merino, ha estat elegida com a nova síndica de la formació taronja en substitució de Toni Cantó després que l'exactor abandonés el partit taronja per sumar-se a la candidatura de la popular Isabel Díaz Ayuso a la Comunitat de Madrid. La designació de Merino, que és llicenciada en economia i que ha exercit com a tècnica d'Hisenda en l'administració de l'Estat, es produeix en compliment de la voluntat de la direcció estatal de la formació i ha rebut el suport dels 18 diputats del grup parlamentari. Després de ser escollida, Merino ha defensat que “el projecte de Ciutadans és més necessari que mai en aquests moments" i ha promès continuar treballant "des del centre liberal per a tots els valencians”.

Junt amb la nova síndica, també han estat triats els nous portaveus adjunts, càrrecs que ocuparan Mamen Peris i Merche Ventura, dos perfils moderats, i José Antonio Martínez, molt pròxim a la corrent més conservadora de la formació i a l'exsecretari d'organització de Cs al País Valencià, Emilio Argüeso. Peris és llicenciada en dret i exerceix d'advocada amb despatx propi. A més, va ser portaveu de Ciutadans a la Diputació de València i regidora a l'Ajuntament d'Alboraia la legislatura passada. Per la seva banda, Ventura és doctora en psicologia del treball i de les organitzacions i és professora del departament d'educació de la Universitat Jaume I. Martínez també és llicenciat en dret i ha treballat en el sector bancari.

La nova portaveu de Ciutadans a les Corts Valencianes, Ruth Merino (al centre amb un abric verd), amb els nous portaveus adjunts Mamen Peris (amb jupetí blau), Merche Ventura i José Antonio Martínez.
stats