Tots els centres educatius del País Valencià reprenen aquest dimecres les classes després del temporal

Les pluges i les inundacions van obligar a suspendre les classes dels col·legis d'un total de 144 poblacions del país

Tots els centres educatius del País Valencià reprendran aquest dimecres la seva activitat escolar després del temporal de pluges que va obligar dilluns a tancar fins a 144 col·legis i instituts de València i Alacant. Tot i passar el pitjor del temporal, avui han romàs tancats i amb les classes suspeses els centres de 13 poblacions del país: Albalat de la Ribera, Alberic, Alzira, Benicull, Cullera, Riola, Benimuslem, Fortaleny, Polinyà del Xúquer i Sueca, a les comarques de la Ribera Alta i Baixa; Cortes de Pallars, a la comarca de la Vall de Cofrents; i Bigastre i Oriola, a la comarca del Baix Segura.

A més dels municipis on s'ha suspès l'activitat acadèmica, hi ha 7 localitats més que, després d'avaluar aquest matí els danys de les pluges, han decidit reprendre l'activitat docent. És el cas d'Almussafes, Carcaixent, Corbera, Favara, Llaurí, Senyera, Sollana i Rafelguaraf; localitats totes elles de les comarques de la Ribera Alta i Baixa, on existia una gran preocupació per la crescuda del riu Xúquer.

A més d'aquestes poblacions, s'ha suspès l'activitat escolar en centres concrets d'altres localitats: CEIP González Gallarda d'Alaquàs, CEIP Reis Catòlics de Silla, CEIP Verge dels Desemparats de Silla i el CEIP Ciutat del Mar de Torrevella.