La Fira de Sant Ermengol tanca amb rècord de vendes i participació

Obrir un dia abans, el bon temps i que hi hagin assistit més formatgers; els motius que expliquen l'èxit de la fira segons l'Ajuntament de la Seu d'Urgell

La Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell ha tancat l'edició 2017 aconseguint rècord de vendes i de participació. Ha venut fins a 6.500 tiquets de degustació de formatges i la vintena d'activitats que hi havia programades durant el cap de setmana han comptat amb una elevada participació per part del públic.

Un any més, la Fira de Formatges Artesans del Pirineu ha estrat l'estrella del certamen. Els assistents han pogut tastar fins a 150 formatges d'arreu de la serralada pirinenca. Per la tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Mireia Font, "les claus del gran èxit d'aquesta edició rauen, sobretot, en obrir l'espai firal divendres a la tarda i la bona climatologia que ha acompanyat al públic assistent durant tot el cap de setmana".

D'aquí a unes setmanes, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell donarà a conèixer les dades de l'impacte econòmic que ha suposat, aquest any, la Fira de Sant Ermengol. Durant tot el cap de setmana, un grup de persones ha estat treballant per recollir dades objectives i saber quin ha estat l'efecte directe de la fira en el conjunt de la ciutat. Enguany, el recinte firal ha obert al públic un dia abans del que és habitual, divendres a la tarda, per tal d'aprofitar l'estada de visitants amb motiu del pont del Pilar. 

El + vist

El + comentat