La Guàrdia Civil comissa tabac de contraban per valor de 15.000 euros

El material va ser localitzat ocult a l'interior dels seients de darrere d'un turisme

La Guàrdia Civil va comissar aquest dissabte passat tabac de contraban per valor de més de 15.000 euros. Efectius del cos de Lleida, amb destinació a la Secció Fiscal de la Seu d’Urgell, que es trobaven realitzant servei fiscal per les immediacions de l'N-260, a prop del polígon industrial de Bellver de Cerdanya, van observar com un vehicle marca Seat, model Ibiza matrícula espanyola, es trobava aparcat en aquest polígon tancat amb clau i sense cap persona a dins.

Davant la sospita que aquest turisme pogués tenir relació amb el contraban, es va procedir a fer una cerca a peu por la zona, per localitzar al conductor (ja que deu minuts abans els agents l'havien vist conduït per una persona); a uns 100 metres del vehicle, es va observar a una persona caminant que, en el moment de veure als agents que es dirigien cap a ell, va començar a fugir a peu.

Una vegada en el vehicle, els agents van observar que en el interior del cotxe hi havia bosses de plàstic, i van procedir a extreure-les, i van trobar en el seu interior tabac de contraban, amb la quantitat decomissada de 3.170 paquets de diverses marques, així com 880 Puritos Rossli, d'un valor de 15.024 euros.

Per aquest fet es va procedir a instruir diligències policials per delicte de contraban, i va quedar dipositat el gènere a les dependències oficials de la Guàrdia Civil i el vehicle va quedar precintat al lloc dels fets, a disposició de la jutge d'instrucció del jutjat número 2 de la Seu d’Urgell.