Últim dia per demanar ajudes econòmiques per l'afectació del covid 19 a la Seu

Fins ara han demanat l'ajuda un centenar de persones

Aquest dijous 20 d'agost és el darrer dia per demanar un ajut per als urgellencs i urgellenques que es trobin a l'atur o en situació d'ERTO a conseqüència de l'estat d'alarma decretat per la crisi sanitària de la Covid-19. La convocatòria es va obrir el dia 20 de juliol i, fins al moment, un centenar de persones ha formalitzat la sol·licitud per tal d'obtenir l'ajut.

Des de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell han remarcat que aquest ajut s'estableix en forma de targetes-moneder que es podran utilitzar només en comerços del municipi. Així, des del consistori han remarcat que la mesura beneficia, per un costat, a les persones de la ciutat que han vist alterada la seva situació laboral a causa de la pandèmia i, alhora, es contribueix a dinamitzar l'economia local.

Els ajuts estan adreçats a persones empadronades a la Seu d'Urgell. Aquelles que s'hagin quedat a l'atur i no rebin cap prestació rebran 400 euros, les que sí que rebin una prestació d'atur, 250 i les persones que treballin en empreses del municipi o de l'Alt Urgell i hagin patit un ERTO, 100 euros.

Per tal de sol·licitar l'ajut cal omplir el formulari telemàtic disponible al web de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Amb la sol·licitud cal adjuntar una digitalització del document d'identificació i el document justificatiu d'acomiadament, d'acabament de contracte o d'ERTO.