Pirineus 16/11/2020

Detenen un home a Vielha per robar en un traster i en una furgoneta

L'home, de 24 anys i veí del municipi, ha quedat en llibertat amb càrrecs

Ara Pirineus
1 min
Panoràmica de Vielha. / AJUNTAMENT VIELHA E MIJARAN

Vielha e MijaranAgents dels Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat un home de 24 anys, veí de Vielha, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força i un delicte de furt. Tal com han explicat des del cos, dimarts de la setmana passada es va produir un robatori en un traster d'un edifici del carrer Irissa de Vielha. De l'interior es van emportar, entre altres objectes, una radial, una caladora, eines i una motxilla amb material d'escalada.

El denunciant, però, va poder recuperar part dels objectes, ja que, per alguna circumstància, l'autor dels fets els va abandonar a l'accés de l'edifici. Un cop els agents es van desplaçar al lloc van poder recollir prou indicis per determinar la identitat del presumpte autor.

La investigació va concloure divendres passat amb la detenció del lladre. Al detingut també se'l relaciona amb un furt a l'interior d'un vehicle, comès la setmana passada a Vielha. En aquest cas, de l'interior del turisme va sostreure diners i una eina elèctrica. El detingut va quedar en llibertat amb càrrecs amb l'obligació de presentar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerit.

stats