Pirineus 15/02/2021

Flores vol agilitzar el desplegament del govern a l'Alt Pirineu i Aran i la implantació de l'agenda rural

El diputat electe ha anunciat que deixarà les tasques de vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà

ARA Pirineus
1 min
Antoni Flores votant a Tremp

TrempEl tinent d'alcalde de Tremp, vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà i, des d'aquest diumenge a la nit, diputat electe del Parlament de Catalunya per Esquerra, Antoni Flores, ha posat de manifest la seva voluntat d'agilitzar el desplegament del govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, la implantació de l'agenda rural per frenar el despoblament i fixar gent al territori i la millora de les infraestructures al Pirineu en matèria de comunicacions i telecomunicacions. "Aquestes són les qüestions en què més vam incidir durant la campanya electoral i la intenció és que tan bon punt es formi el govern, es puguin començar a treballar", ha indicat.

Flores ha afegit que a l'hora de defensar el Pirineu al Parlament "no estaré sol, ja que hi haurà companys d'altres formacions que també són de l'Alt Pirineu i Aran, i crec que hem d'anar a defensar el territori tots junts, ja que els que som d'aquí sabem les necessitats i les circumstàncies que tenim i ens hem de recolzar".

Pel que fa a les responsabilitats polítiques que té actualment, Flores ha indicat que seguirà com a tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tremp, però ha anunciat que abandonarà la vicepresidència del Consell Comarcal del Pallars Jussà. "No puc estar a tot arreu, i tot i que sap greu marxar d'un lloc quan t'hi trobes bé, és millor que entri una altra persona que s'hi pugui dedicar", ha afegit.

stats