Pirineus 30/09/2020

El PDECat aconsegueix renovar també les executives dels dos Pallars

Josep Ramon Lloret i Joan Montaña, reelegits presidents de les executives del Jussà i el Sobirà

Ara Pirineus
1 min
Joan Montaña i David Bonvehí a l'assemblea del PDECat al Pallars Sobirà. / PDECat

Tremp / SortDesprés de renovar l'executiva comarcal de Cerdanya, el PDECat ha aconseguit mantenir dues executives comarcals més a l'Alt Pirineu. Tot i que la formació ha patit la baixa de diversos dirigents i militants del territori que han marxat a Junts per Catalunya, aquest dimarts s'han renovat les executives dels dos Pallars, tal com han donat a conèixer des del partit.

En el cas del Pallars Jussà, Joan Ramon Lloret continuarà com a president comarcal del PDECat, després que l'hagi ratificat l'assemblea celebrada aquest dimarts a Tremp. En el cas del Pallars Sobirà, el president seguirà sent Joan Montaña, després que l'hagi ratificat l'assemblea de la comarcal, celebrada en aquest cas a Sort. A banda del president, també representaran la comarca als òrgans del partit l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, i l'exalcalde i actual regidor de Llavorsí, Joan Ordi.

Aquests òrgans s'havien de renovar, després que fa unes setmanes dimitissin en bloc els presidents de les cinc executives comarcals de l'Alt Pirineu en tenir el mandat caducat. En algun cas, alguns dels fins aleshores presidents van transitar cap a Junts per Catalunya i d'altres, com Lloret i Montaña, s'han quedat al PDECat. Totes dues assemblees han comptat amb la presència del president del PDECat, David Bonvehí, i del portaveu de la formació, Marc Solsona.

stats