Pirineus 04/07/2020

Perico Pastor ja "il·lumina" la Seu d'Urgell

Des d'aquest divendres ja es pot visitar a la sala Sant Domènec l'exposició 'Il·luminacions'

Ara Pirineus
1 min
Un moment de la inauguració de l'exposició. / AJUNTAMENT DE LA SEU

La Seu d'UrgellLa sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell acull des d'aquest divendres al vespre l'exposició Il·luminacions, de Perico PastorIl·luminacions. La mostra consta d'unes 200 il·lustracions que l'artista urgellenc va crear per a les edicions de tres grans llibres: La Bíblia, La Vida de Sinuhè o El gust de la mort i el Llibre de les Bèsties.

En l'acte d'obertura d'aquesta exposició inèdita, l'artista ha explicat fil per randa el procés creatiu d'aquestes il·lustracions que acompanyen els textos d'aquestes tres grans obres universals. L'obertura de la mostra Il·luminacions –la primera que s'obre a la Seu d'Urgell amb la recent represa de la normalitat– ha comptat amb la presència de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega; el vicealcalde urgellenc, Francesc Viaplana, i el tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de la Seu, Carlos Guàrdia, juntament amb diversos amics del mateix Perico Pastor.

Aquesta exposició ha obert les portes al públic aquest dissabte 4 de juliol i es podrà visitar fins al 31 d'agost, de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 hores i de 17 a 20.30 hores. L'entrada és lliure.

stats