Pirineus 05/08/2020

Prats i Sansor alerta de l'ús indegut de l'escut municipal

L'Ajuntament demana que es retiri de determinats grups particulars de xarxes socials

G.l.t.
1 min
L'Ajuntament de Prats i Sansor. / G.L.T.

Prats i SansorL'Ajuntament de Prats i Sansor, a Cerdanya, ha alertat de "l'ús indegut" que s'està fent de l'escut municipal. A través d'una nota informativa, l'alcalde, Xavier Picas, ha posat de manifest que "hem tingut coneixement que l'escut de l'Ajuntament de Prats i Sansor apareix en determinats grups particulars de xarxes socials, sense cap permís i autorització".

En aquest sentit, des del consistori han demanat que es retiri i no es faci un ús indegut de l'escut, ja que "en cas contrari, s'estudiarà prendre mesures legals per l'ús de l'escut municipal de forma il·legítima d'acord amb el Reglament de símbols dels ens locals a Catalunya". En aquest sentit, han recordat que "el seu ús indegut és sancionable si no hi ha autorització expressa de l'ens local i es pot ordenar la seva retirada".

Des de l'Ajuntament també han volgut recordar que "les xarxes oficials de l'Ajuntament són el grup de veïns de WhatsApp, el compte d'Instagram anomenat 'ajuntamentpratssansor' i l'eBando", de manera que "ens desvinculem totalment de qualsevol altra que tingui noms similars".

stats