Pirineus 25/10/2020

La Vall de Boí tindrà cinema un cop al mes

L'Ajuntament s'ha incorporat al Cicle Gaudí per apropar pel·lícules d'estrena al municipi

Ara Pirineus
1 min
L'Ajuntament de la Vall de Boí, a Barruera. / G.L.T.

BarrueraL'Ajuntament de la Vall de Boí s'ha incorporat al Cicle Gaudí. Organitzat per

l'Acadèmia del Cinema Català amb el suport d'altres institucions, entre elles l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, serveix per apropar pel·lícules d'estrena de producció catalana a dieversos indrets del territori a uns preus ajustats.

Tal com han explicat des del consistori, "les pel·lícules es projectaran l'última setmana de cada mes en un horari familiar a la sala d'actes de l'ajuntament, a Barruera, amb aforament limitat i complint totes les mesures de seguretat". El cicle s'estrenarà a finals de novembre amb la pel·lícula La Boda de Rosa, d'Iciar Bollaín, "una pel·lícula que fomenta la igualtat de gènere", segons han destacat des del consistori.

Amb aquesta iniciativa l'Ajuntament de la Vall de Boí "vol potenciar el consum de cinema de proximitat i fer-lo arribar als veïns i veïnes, tant del municipi com de la comarca". A més, destaquen que és una manera de seguir "apostant per la cultura, tot col·laborant en l'organització de diferents actes i esdeveniments culturals".

stats