Política 07/04/2015

L'ANC, Òmnium i l'AMI s'asseguren omplir el Sant Jordi el 24 d'abril

Aconsegueixen en poc més d'una setmana superar les 15.500 inscripcions i ara es marquen com a objectiu fer el ple també als actes a l'anella olímpica de Montjuïc

Ara
1 min
Òmnium Cultural i l'ANC presenten la campanya unitària pel 9-N / PERE VIRGILI

BarcelonaLa campanya unitària 'Ara és l'hora', impulsada per l'ANC, Òmnium Cultural i l'AMI, ja té garantit que s'ompliran les 15.500 localitats del Palau Sant Jordi, on el proper 24 d'abril a partir de les vuit del vespre es durà a terme un dels actes previs a les eleccions municipals per estimular el vot sobiranista, sota el lema 'Tornen les urnes, tornem al carrer'. El període d'inscripcions es va obrir fa poc més d'una setmana, el dilluns 30 de març, uns dies després del que estava previst pel dol per les víctimes de l'accident aeri dels Alps.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El proper objectiu de l'organització és ara assegurar-se que s'omplirà també l’anella de Montjuïc, amb una capacitat d'aforament molt superior, on es desenvoluparan altres actuacions i intervencions d'entitats aquell mateix dia. La campanya "Tornen les urnes, tornem al carrer" té per objectiu donar un nou impuls al procés sobiranista amb la vista posada a les municipals del 24 de maig i les plebiscitàries del 27 de setembre.

'Ara és l'hora' treballa amb l’Ajuntament de Barcelona per garantir que l’acte es desenvoluparà amb totes les condicions necessàries. Les inscripcions continuen obertes al portal www.araeslhora.cat.

stats