Publicitat
Publicitat

Rubalcaba demana al govern espanyol que si hi ha rescat no paguin justos per pecadors

El secretari general del PSOE subratlla que Espanya és "un país seriós amb una economia solvent"

El secretari general del PSOE , Alfredo Pérez Rubalcaba , ha reclamat avui al govern de Mariano Rajoy que si " decideix demanar un rescat , sigui quina sigui la fórmula que utilitzi " , ha de quedar molt clar que "no poden pagar justos per pecadors " i que els diners que es posin tornin a les arques públiques .

Rubalcaba s'ha expressat en aquests termes en una trobada amb alcaldes i portaveus municipals socialistes amb motiu de la constitució, ara fa un any, dels ajuntaments sorgits de les eleccions municipals de maig de 2011 .

Encara que el gruix de la seva intervenció s'ha centrat en la defensa del municipalisme , Rubalcaba ha reconegut que no podia deixar de comentar una paraula que "avui apareix en tots els mitjans de comunicació : rescat" .

Després de recordar que el PSOE ha treballat per evitar el rescat , tant des del govern com des de l'oposició , ha posat èmfasi en la conveniència de dir avui als espanyols que , tot i que Espanya està passant moments molt difícils , és "un país seriós , amb una economia solvent " . "S ortirem endavant" , ha afirmat .
RE

Més continguts de