Política 22/06/2015

Sánchez-Camacho: "El nou Govern és el més feble de la història"

La presidenta del PP a Catalunya anuncia que el diputat Juan Milián substituirà Andrea Levy, que fa el salt a la política espanyola

Efe
1 min
La presidenta del PP català, Alícia Sánchez Camacho, en una imatge d'arxiu. EFE

BarcelonaLa líder del PP, Alícia Sánchez-Camacho, ha considerat avui que el president català, Artur Mas, té des d'avui el Govern "més feble de la història de Catalunya" i veu "innecessaris" els nous consellers, als quals "no hauria ni d'haver-los nomenat", ha subratllat. En roda de premsa a la seu del partit a Barcelona, Sánchez-Camacho ha anunciat a més que el jove diputat autonòmic Juan Milián serà el nou vicesecretari d'Estudis i Programes del PP, en substitució d'Andrea Levy Soler, qui la setmana passada va ser nomenada vicesecretària d'Estudis i Programes del PP a nivell nacional.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre el nomenament dels nous membres del Govern, després de la sortida de tres consellers d'Unió la setmana passada, Sánchez-Camacho ha qualificat d'"insòlit que s'hagi de remodelar un govern a dos mesos de les eleccions per dimissions de consellers", mostra que Mas té "un govern feble, inestable i que no ha governat". A més, ha opinat que el president català s'"avergonyeix" de les sigles de CDC i per això ha fet una "opa a les entitats socials" sobiranistes com l'ANC o Òmnium Cultural: "Li demano que no s'apropiï d'entitats socials de tots els catalans. Si no té a ningú que l'acompanyi en la seva llista, que vagi amb militants de CDC".

Després de la sortida dels consellers d'UDC del Govern per les seves discrepàncies per l'aposta independentista de Mas, Sánchez-Camacho ha lamentat que el president estigui "actuant a la desesperada" en un procés "surrealista i kafkià" en el que "ja no sap què oferir".

stats