Política 11/05/2019

Aragonès no tanca la porta a fer Iceta senador i el convida a visitar els presos com a gest

El número dos dels republicans critica Artadi pels atacs a Maragall per la seva edat

Acn
1 min
Aragonès respon Puigdemont: "Seria un error buscar l'enemic en l'independentista que té al costat"

MadridEl vicepresident del Govern i adjunt a la presidència d'ERC, Pere Aragonès, ha visitat aquest dissabte el líder del partit, Oriol Junqueras, i el senador electe Raül Romeva a Soto del Real. A la sortida no ha tancat la porta a facilitar l'elecció del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, com a senador perquè esdevingui d'aquesta manera president del Senat, però l'ha convidat a fer el "gest" de visitar els presos a Soto del Real.

Aragonès, que ha insistit que ERC decidirà el sentit del seu vot sobre Iceta dijous que ve, també ha defensat el candidat dels republicans a l'alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, dels atacs que ha patit de la número dos de la candidatura de JxCAT, Elsa Artadi.

Maragall, ha dit, "és sobradament conegut per la seva solvència i tenim el privilegi que sigui el cap de llista d'ERC en aquestes eleccions, i Barcelona és una ciutat diversa amb gent jove i gent que no ho és tant. Excloure o intentar utilitzar característiques personals dels candidats com una raó política potser és el símptoma que no hi ha arguments polítics per atacar Maragall", ha dit.

stats