Política 05/11/2015

Arrimadas avisa Forcadell que està posant en perill l'autogovern de Catalunya

Ara
1 min

BarcelonaLa líder de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, ha avisat aquest dijous la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que està posant en perill l'autogovern de Catalunya amb la tramitació de la declaració de ruptura, però ha assegurat que Ciutadans treballa per evitar que s'arribi a aplicar l'article 155 de la Constitució, que fa referència a la suspensió d'autonomia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Els que posen en perill el nostre autogovern i capacitat legislativa no som nosaltres, sinó altres amb la seva actitud", ha alertat en roda de premsa després de la reunió amb la presidenta del Parlament en el marc de la ronda de contactes amb tots els grups per preparar el debat d'investidura de dilluns.

Forcadell s'ha reunit també amb el líder del PSC, Miquel Iceta, que ha deixat clar que no pensa votar a favor de la investidura de Mas ni abstenir-se. El dirigent socialista ha dit que vol "una bona entesa" amb la presidenta malgrat que "ha començat amb mal peu" prenent decisions que considera poc institucionals.

stats