Política 22/04/2013

Mas agraeix als treballadors públics "l'esforç" i la "dedicació" en temps "d'emergència"

El president de la Generalitat, en una carta, assegura que la diada de Sant Jordi ha de servir per "renovar forces" de cara al procés català

Ara
1 min
Artur Mas, aquest diumenge a Pallejà / ACN

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha aprofitat la celebració de Sant Jordi per enviar una carta als treballadors de l'administració pública i, d'aquesta manera, agrair-los "l'esforç" i la "dedicació" en moments "d'emergència" de les finances públiques. "Les polítiques públiques es ressenten de la pressió pressupostària a la qual estem sotmesos com a institució i com a país", assegura el president en la missiva.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al mateix temps, Mas considera que "la durada i profunditat de la recessió econòmica ens obliga a donar el millor de nosaltres mateixos i a estar ben a prop de les persones que en pateixen les pitjors conseqüències". El president també ha volgut parlar del procés català en aquesta missiva i assegura que "la voluntat de decidir el nostre futur com a nació" és un dels projectes "més emblemàtics" del país.

Per aquest motiu, el líder de CiU apunta que la diada de Sant Jordi servirà per "renovar les forces i la il·lusió" per un futur que "entre tots anem construint dia a dia, cadascú des de la seva responsabilitat específica".

stats