Política 03/03/2013

Artur Mas i Ignacio González es reuniran aquest dimarts a Barcelona

El president de la Comunitat de Madrid també se citarà amb Alícia Sánchez-Camacho, líder del PP a Catalunya

Efe
1 min

BarcelonaEls presidents català i madrileny, Artur Mas i Ignacio González, mantindran una reunió dimarts que ve, dia 5, a Barcelona, centrada en temes econòmics i socials, segons han informat a Efe fonts de la Comunitat de Madrid. La reunió entre els dos presidents autonòmics se celebrarà a la seu de la Generalitat a les 17 hores.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Abans, a les 11, el president de la Comunitat de Madrid es reunirà amb la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, i a les 14 hores participarà en una conferència de l'Associació per al Progrés de la Direcció.

Ignacio González va dir divendres passat que a l'agenda de la trobada no figuren assumptes com la declaració sobiranista del Parlament de Catalunya, encara que si l'assumpte surt a col·lació expressarà a Mas el seu rebuig personal.

"Això ho he dit en públic, ho he dit en privat i ho diré, si surt aquest tema, personalment" a Artur Mas, va assegurar el president madrileny.

Ignacio González va afirmar també aquell dia que a Madrid el que li interessa "és que Catalunya vagi molt bé, perquè com millor li vagi a Catalunya millor li anirà a Madrid".

stats