Política 06/07/2013

Mas creu que "l'únic camí" que queda a les empreses catalanes és "invertir al món i créixer a Catalunya"

El president subratlla que Catalunya ja ven més fora d'Espanya que dintre

Ara
1 min
Artur Mas ha inaugurat les noves instal·lacions de Taurus al Brasil / Jordi Bedmar

Barcelona"El viatge al Brasil té per objectiu situar Catalunya al món i atreure inversions". Amb aquesta declaració d'intencions ha iniciat el seu viatge al Brasil el president de la Generalitat, Artur Mas, qui considera que cal anar més enllà d'Europa per estar més present a la resta de països del món.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'"únic camí" que tenen les empreses catalanes és "invertir al món i al mateix temps també créixer a Catalunya", ha considerat el president en la inauguració de les noves instal·lacions de la companyia catalana de petits electrodomèstics Taurus al Brasil: "Això és perfectament possible, i empreses com Taurus ens ho demostren".

Atraure inversions és una de les grans fites que té el viatge. De fet, el president viatja acompanyat del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, i d'una delegació formada per una cinquantena d'empreses catalanes. També hi va el secretari d'Afers Exteriors i de la UE, Roger Albinyana.

"Ja venem més fora d'Espanya que dintre, la qual cosa significa que el mercat espanyol, que fins fa relativament poc era el nostre gran mercat, cada vegada és un mercat més petit per a l'economia catalana i cada vegada el món és el mercat més gran", ha assegurat Mas, qui veu en aquesta presa de contacte una oportunitat perquè empreses catalanes estiguin més presents al Brasil i empreses brasileres "vagin agafant posicions a l'economia catalana i inverteixin".

stats