Política 11/03/2014

C’s retreu al Parlament que no hagi volgut convocar cap acte en record a les víctimes de l’11-M

ICV-EUiA demana que en el ple de demà es faci un minut de silenci en record a les víctimes de l'atemptat i el PP assegura que assistirà a l'acte d'homenatge convocat per Ciutadans

Meritxell Comas
1 min

BarcelonaLa portaveu del grup parlamentari de Ciutadans, Carina Mejías, ha reivindicat aquest dimarts al Parlament de Catalunya que la cambra catalana no hagi volgut convocar un acte de record a les víctimes "del trist aniversari de l'atemptat més greu que hi ha hagut a Europa".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mejías ha subratllat que aquest dimarts a les set el partit ha convocat un acte que presidirà Albert Rivera, on també han estat convidats la resta de grups parlamentaris per recordar les víctimes de l'11-M. Tot i així, Mejías ha insistit que "esperem que en els propers anys aconseguim que el Parlament de Catalunya convoqui un minut de silenci, cosa que no hem aconseguit aquest any".

Tot i així, la diputada d'ICV-EUiA Laura Massana ha demanat que en el ple que se celebrarà demà al Parlament es faci un minut de silenci en record a les víctimes, apunt que Mejías havia descartat en la seva intervenció. Massana ha volgut recordar les víctimes de l'atemptat de l'11-M i ha fet menció a "l'intent de manipulació informativa que hi va haver per part del govern", que, ha subratllat, en l'actualitat torna a estar al capdavant del govern.

El portaveu adjunt del PP, Santi Rodríguez, també ha pronunciat unes paraules de record a les víctimes de l'11-M i ha assegurat que el seu grup parlamentari estarà present en tots els actes on assisteixin les víctimes, a partir d'on ha afirmat que avui assistiran a l'acte convocat per Ciutadans.

stats