Política 05/08/2019

Els CDR deixen brossa i excrements a les seus dels partits per exigir la República

Els Comitès de Defensa de la República acusen el PDECat i ERC de "pactar amb el 155, detenir activistes i menystenir els vots del poble"

Ara
1 min
Brossa a les portes de la seu del PDeCat a Balaguer

BarcelonaEls Comitès de Defensa de la República (CDR) han deixat aquest dilluns restes de brossa i excrements davant de les seus del PDECat i ERC en diversos municipis com ara Terrassa, Balaguer, Tarragona, Igualada i Vilafranca del Penedès. Han acompanyat l'acció amb missatges com ara “Prou de renúncies”, “Merda de partits” i “Aquesta terra no perdona traïdors”.

Els comitès retreuen així als partits les "renúncies" a fer efectiva la República. En un fil de Twitter amb l'etiqueta #MerdaDePartits, han carregat contra els pactes amb el PSC en clau municipal “només per obtenir cadires, poder i diners, a canvi de trair el poble”, un fet que ha provocat –segons diuen– que el partits del 155 s’instal·lin a les institucions.

A més dels pactes amb el 155, els acusen de detenir activistes arran de les actuacions del Mossos d'Esquadra de la setmana passada que van arrestar nou membres dels CDR, i també de menystenir els vots del poble. “El poble mana i el govern obeeix. Ho teniu clar?", adverteixen.

stats