Política 21/02/2015

Camacho demana a Mas que rectifiqui perquè "Catalunya no es vol desconnectar d'Espanya"

La líder del PP català ha assegurat que el principal problema dels catalans és l'independentisme i ha dit que la situació està "perjudicant l'estabilitat, la convivència i l'economia"

Europa Press
1 min
La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, visitant Puigcerdà acompanyada de la diputada al Congrés i candidata del PPC a Girona, Concepció Veray.

PuigcerdàLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat aquest dissabte al president de la Generalitat, Artur Mas, que rectifiqui perquè "Catalunya no es vol desconnectar d'Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha dit en declaracions als mitjans a Puigcerdà (Cerdanya), on ha manifestat que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, és un polític dialogant, responsable i que creu que la connexió amb Europa és la cosa més important, i ha insistit que la inauguració de la interconnexió elèctrica França-Espanya ha estat "històrica".

Camacho ha assegurat que el principal problema que tenen els catalans és l'independentisme, i ha dit que la situació està "perjudicant l'estabilitat, la convivència i l'economia". Ha destacat que Rajoy està "obert al diàleg en el marc de la llei, la responsabilitat i el sentit comú" amb Mas.

La líder popular ha insistit que les converses no poden produir-se entre desafiaments, xantatges i confrontacions, i ha assegurat que "Mas està portant els catalans a un carreró sense sortida".

stats