Política 02/07/2012

Camacho: "No permetrem que es mantingui l'euro per recepta i les subvencions ideològiques"

El president de la Generalitat, Artur Mas, compareixerà aquesta setmana al Parlament per explicar el seu pla d'ajust, tal com va exigir l'oposició mesos enrere

Sara González
1 min

BarcelonaLa líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat que el seu partit afrontarà el ple per debatre el pla d'ajust amb el ferm objectiu de no "permetre que es mantingui l'euro per recepta i les subvencions ideològiques".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president de la Generalitat, Artur Mas, compareixerà aquesta setmana al Parlament per explicar el seu pla d'ajust, tal com va exigir l'oposició mesos enrere. Camacho pensa aprofitar l'ocasió per demanar al cap de l'executiu que expliqui en quina situació es troba el dèficit i preguntar si són necessaris més ajustos per complir amb l'1,5% de dèficit fixat per enguany.

La dirigent popular ha advertit que hi ha decisions, com l'euro per recepta, que no pensa permetre, sobretot tenint en compte que "el Govern manté pagaments com les subvencions a escoles franceses i ambaixades".

"En aquest ple, Mas ha de dir quines són les prioritats i explicar si els ajustos els estan pagant els que més tenen o els més dèbils", ha conclòs.

stats